Klädbytardag i Eksjö

Equmenia Eksjö, Equmeniakyrkan Eksjös barn och ungdomsarbete, anordnar två gånger om året, på våren och på hösten, en klädbytardag där man både kan sälja och köpa barnkläder, skor och leksaker.

Vi har öppet från klockan 9.30 till 13.00. Barnkläder och skor säljs i Equmeniakyrkan på Österlånggatan 3 medan leksaker och tillbehör i säljs på Fröhuset på Österlånggatan 6. Utanför Equmeniakyrkan kan man köpa fika. Betalning med Swish eller kontanter.

Bli en av våra många säljare. Det är enkelt! För att kunna anmäla dig som säljare behöver du registrera en email-adress och ett lösenord.

Efter du anmält dig får du ett email med ett unikt säljnummer. Du ska sedan märka de barnkläder och saker som du vill sälja enligt den instruktion som kommer i e-mailet. Det som ska säljas lämnas in fredagen innan Klädbytardagen mellan 15.00 och 18.00. Om du vill ha tillbaka osålda artiklar hämtas dessa på Klädbytardagen mellan 16.45 och 17.00. Du som säljare får 75 % i förtjänst av dina sålda varor. Resterande pengar går till Equmenia Eksjö Fröhuset och välgörenhet.

Läs mer och registrera dig på Klädbytardag Eksjö