Konfirmation

Tillsammans med Allianskyrkan i Värne, Storegårdskyrkan och Pingstkyrkan i Eksjö inbjuder vi dig som går i årskurs 8 till konfirmationsundervisning – en grundkurs i kristen tro för ungdomar.
Ny grupp startar till hösten, så håll utkik!

Följ med på en resa genom kristen tro. Längs vägen får du möta många spännande personer, både från bibeln och vår tid. Under resans gång kommer du att lära känna nya kompisar, dig själv och få veta mer om vem Gud är.

Konfirmandgruppen möts varje vecka. Vi arbetar till stor del i samtalsform där det är högt i tak och alla åsikter får uttryckas. Vi arbetar också mycket med praktiska övningar där vi använder alla sinnen.
I konfirmationsåret ingår också att åka på läger och att gå på gudstjänst. Året avslutas med en högtidlig konfirmationshögtid i någon av kyrkorna.
Församlingarna står för det mesta av kostnaderna för konfirmationen tex bibel och annat material. Men i samband med läger betalar deltagarna en avgift.

Alla är välkomna att vara med i konfirmandgruppen. Man behöver alltså inte vara döpt eller kristen för att gå konfirmation, det enda krav som ställs är en hög närvaro.

Ladda gärna ner vår folder här!

Frågor och anmälan?! Hör av dig till Carolina Sandqvist, pastor för barn, unga och familj
070-420 22 32, carolina@equmeniakyrkaneksjo.se